Производи

Гледај Повеќе

Вести

Која е структурата на прилагодената NVR монитор за домашните корисници.

Структурата на прилагодениот NVR монитор за домашните корисници вклучува екран, видео интерфејс, мрежна интерфејс, Вграден говорник, копчињата на контрола и заграда итн.


Може ли да работи во различни околини

Секој случај, прилагодената двојна лента и скитна камера е повеќе, висок квалитетна камера соодветна за различни околини.


Безжичното временски примач од Кина производители го прави надворешна работа ефикасна и безбедна.

Безжичното временски примач од Кина производителите е една од неопходните алатки за модерна надворешна работа. Нејзината висока ефикасност, удобноста и безбедноста можат многу да ја подобрат ефикасноста и квалитетот на надворешната работа.


Кои се полињата за апликација на добра цена и квалитетот на каналот NVR

Во еден збор, Добра цена и квалитетот на каналот NVR е моќен набљудувачки уред кој може да се примени на различни сценарија за апликација, обезбедување на ефикасна безбедност и контрола.


2023-5-16 Обединето Кралство IFSEC

Бут број: IF2648 <br>


Зошто корисниците на домашните е најдобриот избор за луѓето

Прилагодарениот Touchscreen Бејби Монитор за домашните корисници е моќен, лесен за употреба, безбеден, И сигурен паметен монитор, кој е твојот најдобар избор.


2023-4-12 Хонг Конг саемот на електрониката (поставка)

Дата: 12-15 април 2023 Бут бр.: M2-A01: Хонг Конвенција и изложбен центар, добредојдовте во нашиот Бош!


Честитко.

РДИ технологија усвои ревизија на ISO9001 м. на 2 декември 2021.


Гледај Повеќе