Rreth nesh

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Cili është struktura e monitorimit të NVR të personalizuar për përdoruesit e shtëpisë

Struktura e monitorës së personalizuar NVR për përdoruesit e shtëpisë përfshin një ekran të paraqitur, ndërfaqe e videos, ndërfaqes i rrjetit, Folësi i ndërtuar, butonat e kontrollit dhe braktë, etj.

2023-07-04 Shih më shumë

A mund të funksionojë në mjedise të ndryshme

Në përgjithësi, kamera e personalizuar e panë dhe e shkëlqyer është një kamerë me cilësi të lartë e përshtatshme për mjedise të ndryshme.

2023-04-07 Shih më shumë

Marrësja e motit pa tel nga prodhuesit e Kinës e bën punën e jashtme të efektshme dhe të sigurt

Marrësja e motit pa tel nga prodhuesit e Kinës është një nga mjetet e domosdoshme për punën moderne të jashtëm. E efektshmëria e lartë, lehtësia dhe veçoritë e sigurisë mund ta përmirësojnë shumë efektshmërinë dhe cilësinë e punës së jashtëm.

2023-03-29 Shih më shumë

Cilat janë fushat e aplikimit të një vëzhgimi me cilësi të mirë NVR

Në një fjalë, NVR është një pajisje e fuqishme e vëzhgimi i çmimit dhe cilësisë, sigurimi dhe kontrolli i efektshëm.

2023-03-22 Shih më shumë

2023-5-16 Mbretëria e Bashkuar IFSEC

Booth numër: IF2648I <br>

2023-03-22 Shih më shumë

Pse është zgjedhja më e mirë për njerëzit e tjerë

Një vëzhguesi i përshtatshëm për shtëpi është i fuqishëm, i lehtë për t'u përdorur, i sigurt, dhe monitor i besueshëm, i cili është zgjedhja jote më e mirë.

2023-03-15 Shih më shumë

2023-4-12 Panairi elektronikë e Hong Kongut (Bondimi i Zhvillimit)

Data: 12-15 prill 2023 nr.: Vendi M2-A01: Konventë dhe Qendra e Shfaqjes në Hong Kong, mirëse erdhët në Hapën tonë!

2023-02-27 Shih më shumë

Urime.

Teknologjia RDI kaloi kontrollin e ISO9001 FAM më 2 Dek, 2021.

2022-12-06 Shih më shumë

Shih më shumë